Hverdagen hos Spilopperne er præget af ro, omsorg, nærvær og genkendelighed.

Morgen, kl. 8.00 - 9.00:

Vores morgen starter som udgangspunkt i vores dejlige have. Det er skønt at starte dagen med en omgang frisk luft i kinderne. En god start på dagen er vigtigt og der er hos mig altid tid og ro til at hjælpe barnet med at sige farvel til mor eller far. Hvis det var svært at sige farvel, så sidder jeg sammen med barnet til han/hun er klar til at lege. Vi leger frit og finder ind i fællesskabet på ny.

 

Samling, kl. 9.00:

Vores samling er en hyggelig stund på dagen. Vi samles ved bordet, synger en navnesang og ser, hvem der er kommet og hvem som muligvis mangler. Vi spiser frugt, grønt og skorper med smør. Vi læser den samme bog i en længere periode og børnene elsker det. De er meget engagerede og gentagelserne gør, at børnene langsomt involverer sig mere og mere i oplæsningen af bogen. Hænder og mund vaskes og vi er klar til endnu en dejlig dag med vennerne.

 

Formiddag, kl. 9.30-11.30:

Vores formiddage er sjove og aktive. Vi laver aktiviteter eller tager på tur. Vi arbejder ofte med et tema, som løber over 3-4 uger. Jeg planlægger typisk aktiviteterne ud fra det tema, som vi arbejder med. Når vi arbejder med et tema over en længere periode har børnene rig mulighed for at fordybe sig i emnet. Strukturen giver engagerede og trygge børn. Formiddagen afsluttes med en hyggelig frokost sammen om bordet. Vi spiser rugbrød med pålæg eller en varm ret.

 

Lur-tid, kl. 11.30/12.00:

Med maverne fulde begynder søvnen at trænge sig på. Vi rydder op efter frokosten og børnene finder deres kurv frem og begynder at tage tøjet af. Børnene får en ny ble på og puttes lunt i barnevognen eller krybber i soveposen indenfor.

 

Eftermiddagsfrugt, kl. 14/14.30:

Børnene vågner friske og veludhvilede. Ny ble og tøj finder plads på de små kroppe og børnene leger til alle er vågne. Så samles vi om bordet igen til en hyggelig eftermiddagsstund med dejligt brød og frugt. En rolig og dejlig afslutning på endnu en dejlig dag hos Spilopperne. 

Adresse:

Klosterbakken 28

3500 Værløse 

Åbningstider: 

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 8.00 - 15.15

Torsdag: 8.00 - 16.00

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now