top of page
IMG_3146.JPG
IMG_1590 (1).jpg

Hverdagen hos Spilopperne er præget af ro, omsorg, nærvær og genkendelighed.

Morgen, kl. 8.30 - 9.00:

Vores morgen starter som udgangspunkt i vores dejlige have. Det er skønt at starte dagen med en omgang frisk luft i kinderne. En god start på dagen er vigtigt og der er hos mig altid tid og ro til at hjælpe barnet med at sige farvel til mor eller far. Hvis det var svært at sige farvel, så sidder jeg sammen med barnet til han/hun er klar til at lege. Vi leger frit og finder ind i fællesskabet på ny.

 

Samling, kl. 9.00:

Vores samling er en hyggelig stund på dagen. Vi samles ved bordet, synger en navnesang og ser, hvem der er kommet og hvem som muligvis mangler. Vi spiser frugt, grønt og skorper med smør. Vi læser i perioder den samme bog og børnene elsker det. De er meget engagerede og gentagelserne gør, at børnene langsomt involverer sig mere og mere i oplæsningen af bogen. Hænder og mund vaskes og vi er klar til endnu en dejlig dag med vennerne.

 

Formiddag, kl. 9.30-11.30:

Vores formiddage er sjove og aktive. Vi leger, laver aktiviteter eller tager på tur. Hverdagen tager udgangspunkt i børnenes humør og overskud samt vind og vejr. Periodevis fordyber vi os i temaer som optager børnene eller kaster os i kreative projekter. Formiddagen afsluttes med en hyggelig frokost sammen om bordet. Vi spiser primært rugbrød med pålæg med grønsager til. I vinterhalvåret synes jeg det er hyggeligt, at vi en gang om ugen samles om en varm ret. I sommerhalvåret snupper vi gerne madpakker med på vores ture ud i det blå.

 

Lur-tid, kl. 11.30/12.00:

Med maverne fulde begynder søvnen at trænge sig på. Vi rydder op efter frokosten og børnene finder deres kurv frem og begynder at tage tøjet af. Børnene får en ny ble på og puttes lunt i barnevognen eller krybber i soveposen indenfor.

 

Eftermiddagsfrugt, kl. 14.30:

Børnene vågner friske og veludhvilede. Ny ble og tøj finder plads på de små kroppe og børnene leger til alle er vågne. Så samles vi om bordet igen til en hyggelig eftermiddagsstund med dejligt brød og frugt. En rolig og dejlig afslutning på endnu en dejlig dag hos Spilopperne. 

Tak for i dag, kl. 15.00

bottom of page