Anerkendelse

Hos mig bliver dit barn mødt med nysgerrighed og anerkendelse. Jeg er nysgerrig på det lille menneske, som jeg står overfor. Jeg vil lære det at kende og jeg bruger tid på at lytte og forstå barnets oplevelse af verden. Jeg giver dit barn masser af omsorg og jeg har blik for, hvordan jeg nænsomt udfordrer det, så det udvikler sig godt og sundt. 

Fordybelse

Hos mig planlægger jeg det pædagogiske arbejde med blik for at børnene har ro til at fordybelse. Det gør jeg ved at arbejde ud fra et tema i en længere periode. Ud fra temaet fordyber vi os om formiddagen i forskellige aktiviteter. Om morgenen og om eftermiddagen fordyber vi os i legen. 

Læse-leg

Jeg har taget et kursus i dialogisk læsning. Metoden jeg bruger hedder Læse-leg. Læse-leg er et fast del af vores hverdag. Vi læser hver morgen til vores samling og vi laver forskellige aktiviteter som referer til bogen. Ofte passer bogen også sammen med det tema, som vi arbejder med. På den måde har det hele en sammenhæng. Dialogisk læsning styrker dit barns sprog.

Genkendelighed

Genkendelighed skaber tryghed hos små børn. Hos mig har vi faste rutiner, som rammesætter dagen. Hver dag synger vi en godmorgen-sang og læser den samme bog i en periode. Vi snakker om dagens aktiviteter og jeg visualiserer det for børnene med små billeder, så de er forberedte på, hvad der skal ske. Vi har faste pladser både omkring bordet og i cyklen. Rutinerne er de samme dag for dag. Det fungerer godt for børnene og de kan slappe af.

Fokusbarn

Hos mig skiftes børnene til at være dagens fokusbarn. Jeg har gennem dagen et ekstra fokus på barnet. Derudover deler jeg en fortælling fra barnets dag i dagbogen på forældresiden. Du får derfor løbende et særlig indblik i dit barns hverdag hos mig.

Tæt forældrekontakt

Jeg prioriterer at have en tæt kontakt til forældrene i min pasningsordning. Jeres tillid og tryghed er afgørende for at jeres barn trives hos mig. Vi snakker dagligt sammen og derudover ses vi også til en snak om barnets trivsel hvert halve år. 

Adresse:

Klosterbakken 28

3500 Værløse 

Åbningstider: 

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: 8.00 - 15.15

Torsdag: 8.00 - 16.00

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now